Teljes az idei Versenynaptár tervezete!

Az alábbi linken
VERSENYNAPTÁR TERVEZET 2021.
megtekinthető a 2021. évi Versenynaptár tervezete, ami néhány napon belül a sportértekezlet elé kerül jóváhagyásra! E szerint augusztus elején elindul az idei sporttalálkozók sorozata: több sportágnál szokatlan az időpont, de reméljük, hogy ez nem lesz akadálya annak, hogy a részvétel a megszokott, vagy még annál is nagyobb legyen!
Új információ még a honlapon a VITSPORT Alapítvány 2021. ápr. 30-i kuratóriumi ülésének jegyzőkönyve:
JEGYZŐKÖNYV 2021. 04. 30. 
Engedjétek meg, hogy ezen hírlevelünket azzal zárjuk, hogy kérjük a SZJA-tok 1%-át, természetesen csak akkor, ha másfelé még nem köteleztétek el magatokat! A befolyt összeget a honlap fenntartására, fejlesztésére fordítjuk. Adószámunk: 18475537-1-41

Üdvözlettel,
VITSPORT Alapítvány
 

Hírek

VITSPORT Sárkányhajó Kupa

A honlapra feltöltésre került a VITSPORT Sárkányhajó Kupa Versenykiírása, nevezési lapja és a tervezett program. Nagy szeretettel várjuk a jelentkezéseket!  

Villamosenergia-ipari Kajak-kenu Találkozó

A honlapra feltöltésre került a Villamosenergia-ipari Kajak-kenu Találkozó Versenykiírása, nevezési lapja és a tervezett program. Nagy szeretettel várjuk a jelentkezéseket! 

Versenynaptár tervezet 2021.

Az alábbi linken VERSENYNAPTÁR TERVEZET 2021. megtekinthető a 2021. évi Versenynaptár tervezete, ami néhány napon belül a sportértekezlet elé kerül jóváhagyásra! E szerint augusztus elején elindul az idei sporttalálkozók sorozata: több sportágnál szokatlan az időpont, de reméljük, hogy ez nem lesz akadálya annak, hogy a részvétel a megszokott, vagy még annál is nagyobb legyen! Új információ...

Válogatás képeinkből